Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni midein yeğleme edeceğiniz firma iş için gerekli bilgilere iye başüstüneğu için sorunsuz bir şekilde monte edecektir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya değindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan sair bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın kapısı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi nokta verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sebebiyle henüz risksiz ve tehlikesiz şekilde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda oldukça duyarlı davranışları sergilemektedir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile domestik yönetimlerin eş noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış gibi faktörlere destelı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının daha koca bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceği dair hemfikirler.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve zeminında tek kenarıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Sertifikasız yangın bapları da yakışır maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları sinein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar soylu erki bir dalgalı sunar.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere iyi olup olmadığını belirlemek sinein etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu nedenle elan etkili bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında müdafaa sağlamaz ve bu nedenle elan sakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı muhik itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Kanat binasında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten işlevsel ve düzgün olmalıdır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve albeni şartlarına dayanıklı yangın kapısı olması şarttır. 

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda rapor belirtilen noktalarda mukannen müddet ısı ve alev intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Report this wiki page